18 april 22.05

Hej för låt att jag inte skrivit men sov juh hos Emma igår och vi har inte haft internet på hela dagen där men det var bara bra för då så va vi ute mycket. Morgonen började med att vi vaknade och sen åt frukost efter det så låg vi och sloade i en timme sen så drog vi till Återvall ( ett bad ställe ) och hade med oss kakor och saft sen doppade jag benen och Emma badade eller doppade sig ( så duktig! ) men jag bjorde inte det beroende för att jag v art så sjuk. Sen när vi kom hem ville vi sola och äta något så vi gjorde först smält choklad och skar upp banan bittar sen doppade vi dem i chokladen, sen när vi skulle sola var det  fett kallt så vi satte hos på gräsmattan och gjorde en lek som vi körde när vi var mindre. Den leken går ut på  att man har var sitt glas fyllt med vatten sen ska man ta in vatten i munnen men inte svälja och sen den som sprutar ut det först förlorar, det låter fett tråkigt men det är kul! fter vi lekt den leken drog vi in och badade i 30 min sen skulle Emma på zumba eller vad det heter så då drog jag hem och sen träffade jag Fabienne och vi tog 19.24 bussen mot Gustavsberg och så träffae vi Henrik så var vi med honom sen drog vi hem, och nu sitter jag här och ska äta lite soppa sån här sushi  soppa! men skriver mer sen.
KRAMIS!!!

Emma

Hej nu är jag hemma hos Emma och har varit det några minuter vi typ lyssnar på musik och snackar lite om allt möjligt. Men nu orkar jag inte mer!
KRAMIS!!!

Mat

Hej nu har jag precis ätit middag, det var gott. De var kul på kalaset för man fick träffa släkten som man inte träffat på ett bra tag. efter kalaset drog vi till ICA MAXI och stor handlade jätte kul va det nä men jag gillar att stor handla för då umgås man så mycket med familjen, tycker det är mysigt. Sen åkte vi hem och gjorde mat tillsammans och nu har vi ätit klart. I natt sover jag hemma hos Emma Fälth vi ska ha det jätte kul! men jag är inte direkt så pigg för var uppe till typ 8 imorse. men nu ska jag packa skriver sen när jag är me Emma!
sööta Emma!
KRAMIS!!!

kalas!

Så nu kommer min pappa när som helst så ska vi på BARNKALAS wooooow!
DAGENS OUTFIT


solglasögon - H&M

bluse - twist&tango

jeans - bikbok

ballerina - vet ej





KRAMIS!!!

FAAAAN

Förlåt om texten blir konstig men det är något fel jag måste ändra på men orkar inte nu så det  får se lite konstigt ut!

17 april 13.21

Hej bloggen nu blev det juh så att jag och Fabienne sova någon timme i alla fall för vi var as                               trötta, men nu så har Fabienne gått hem för hon skulle sälja grillsåser till klass resa. Men nu ska                           jag välja kläder tills barn kalaset, när jag kollar ut på vädret har jag bara lust att ta på mig en vit sommar klänning och bara vara bar ben. Men et känns kanske lite för sommrigt  men nu så ska jag fixa mig skriver sen!
bild från i går...
KRAMIS!!!

17 april 6.27

Hej bloggen nu har jag inget att göra Fabienne somnade för hon va as trött och jag bah sitter hel själv vaken i mitt kök, jätte tråkigt men jag känner för att senare så vill jag äta frukost ute för det är as nice väder ut nu det är knal blå himmel och sol! Men nu vaknade min syrra så nu ska jag och hon mysa lite skrver senare!
jag och min syster just nu!
KRAMIS!!!




17 april 5.29

Fabienne fixade min snygga design, så nu börjar med bloggen på nytt. Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. Just nu sitter jag och Fabienne vid mitt matbord och har bestämt oss för att vi skiter i att sova i natt  men senare i dag så ska jag på barn kalas hos min kusin som fyller 7 år. Men nu ska jag vara social med Fabienne så vi inte somnar.
i natt har jag och Fabienne tagit as mycket kort så här kommer några!!
så det var några!
KRAMIS!!!



RSS 2.0